HomePraktische info

https://i0.wp.com/www.turnclubathena.be/wp-content/uploads/2023/11/BDP_1875-scaled.jpg?fit=2560%2C1576&ssl=1

TURNCLUB ATHENA

Turnclub Athena werd opgericht in 1967 in Destelbergen. Sindsdien steeg het aantal leden, samen met het aantal vestigingsplaatsen.

Vandaag telt de club meer dan 600 leden en zijn er activiteiten in Destelbergen, Heusden, Lochristi, Oostakker, Nazareth, Gent, Gentbrugge en Sint-Amandsberg.

Turnclub Athena streeft naar een kwaliteitsvol aanbod van bewegingsactiviteiten voor alle leeftijdsgroepen zowel op recreatief als op competitief niveau en dit onafhankelijk van elke religieuze of politieke strekking.

In de recreatieve lessen bieden we op verschillende locaties leerrijke gymnastiektrainingen aan. De gymnasten met voldoende aanleg en motivatie kunnen doorgroeien naar onze competitiegroepen. Op competitief vlak focust onze club op acrogym, tumbling en dans. Zowel voor de recreatieve als voor de competitieve gymnastiek proberen wij steeds mee te groeien met de nieuwste technieken en investeren we graag in het opleiden en bijscholen van de verschillende trainers.

Naast de kwaliteit staat het plezier centraal in onze club. De klemtoon wordt gelegd op een leuke en gezellige club waar iedereen (van elke leeftijd, geslacht of geaardheid) terecht kan én waar iedereen elkaar respecteert. Elk individu moet zich goed voelen in de club en gemotiveerd worden om het beste uit zichzelf te halen. Turnen in onze club moet een ontdekkingsreis zijn die nooit echt stopt en die de gymnast niet enkel op fysisch vlak vormt: met waarden als discipline, samenwerking, vertrouwen, leergierigheid, enthousiasme, respect, winst en verlies, wedstrijdstress,.. zullen de gymnasten leren omgaan.

WIL JIJ OOK GRAAG AANSLUITEN?